Хотел

СБР "Термал"


Termal.jpg

Адреса:
Карађорђева 6
Врдник

Информације:

+381 22 465 819,
+381 22 465 422,
+381 69 755 727
marketing.termal@gmail.com
www.termal-vrdnik.com


Специјална болница за рехабилитацију Термал у бањи Врдник смештена је на идеалној позицији, између Београда и Новог Сада, а у самом средишту Фрушке горе – једном од најлепших националних паркова у овом делу Европе.

Саграђена на изворишту лековите термалне воде, специјална болница за рехабилитацију Термал у бањи Врдник, нуди Вам, пре свега, могућност опоравка уз врхунски медицински тим стручњака који располажу најсавременијом опремом и начинима рада.

Поред чистог ваздуха, чувене термалне воде и највећег броја сунчаних сати у Војводини, које Вам пружа бања Врдник, Термал Вам нуди 254 лежаја током целе године. Са разноликом понудом једнокреветних, двокреветних, трокреветних и луx соба, пружа потпуни комфор и уживање у пријатном амбијенту.

Са отвореним и затвореним базенима, конгресном салом, рестораном и различитом типовима смештаја, а на јединственој локацији, Термал је већ четири деценије домаћин небројеним гостима из земље и иностранства. Уверите се и сами зашто се гости враћају са речима – „Код Вас је бања!“.
Мапа: