ВРДНИЧКА КУЛА

Усамљена кула одолела је времену и људима...

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ...

МАНАСТИРИ

...чине специфичну културно-историјску целину српске барокне уметности...

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ...

ГДЕ ОДСЕСТИ

Хотели, апартмани, куће за одмор, конаци...

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ...

ФРУШКА ГОРА

Предивна планина смештена у срцу војвађанске равнице...

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ...

ГДЕ ЈЕСТИ

Ресторани, винске куће, пицерије, кафане...

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ...

Туристичка организација општине Ириг завршила још један инфраструктурни пројекат – „Изградња забавно рекреативног парка у Бањи Врдник“.


21 Oct
2019

Пројекат – „Изградња забавно рекреативног парка у Бањи Врдник“ је финансиран од стране Министраства трговине, туризма и телекомуникација и локалне самоуправе.


03-1.jpg

Ближи се крај године и крај четворогодишњег мандата, лагано сумирамо наше резултате. Туристичка организација општине Ириг је у протекле три године аплицирала на 10 пројеката, од којих је 7 реализовано.  Један пројекат прекограничне сарадње Србија – Хрватска биће потписан почетком следећег месеца, такође очекују се резулати пројекта Србија- Мађарска. 

Међутим пројекат  „Изградња забавно рекреативног парка у Бањи Врдник“  нам представља круну нашег рада.  Забавно рекреативни парк садржи стазе и плато са фонтаном, дечије игралиште на подлози са тартаном, теретану на отвореном на подлози од тартана , терен за боћање, терен за мини голф и мобилијар у парку (клупе и канте за отпатке).  Уређењем и опремањем оваквог јавног простора за одмор и рекреацију локална заједница и сви њени гости су добили функционаслно урађено место на коме ће деца, али и остали мештани и туристи имати прилику да се баве спртом и квалитетно проводе слободно време.

Захваљујемо се Министарству трговине, туризма и телекомуникација, општини Ириг као и извођачу радова ЈП „Комуналац“ Ириг који су помогли да се овај пројекат успешно спроведе.

Парк је отворен за посетиоце од четвртка 24.10.2019. године у  11:00 часова

У току је припрема два нова пројекта за следећу годину, а о томе ћемо Вас накнадно обавестити- рекао је Директор Туристичке организације општине Ириг Драган Драгичевић.