ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У ВРДНИКУ


Туристичка организација општине Ириг је 01. и 02. јануара ове године први пут организовала Новогодишњи базар, са жељом да ова манифестација пређе у традицију и постане још једна у низу успешних манифестација које се одржавају у нашој општини.

49654002_2344724258871538_7016559896766185472_n.jpg

 
У прилог ове жеље запослених у Туристичкој организацији и локалној самоуправи иду Велики број излагача као и велика посећеност Базара како од стране наших мештана тако и туриста који су новогодишње празнике провели у Бањи Врдник.
 
''У склопу Базара бесплатно смо поделили 360 пакетића за наше малишане из општине Ириг као и за децу која су са својим родитељима боравила у Врднику за време празника као туристи.
Срећан сам што су сва дечица била наши подједнако драги гости и нисмо их раздвајали по било ком основу.
 
Желим да нагласим да први пут општина као институција није била покровитељ манифестације, већ су новац за пакетиће издвојили општински функционери од својих примања и ово је само једна у низу акција које ћемо спровести на тај начин.
 
Желим да се захвалим и свим спонзорима који су нам помогли у организацији пре свих Premier Aqua, ДДОР- филијала Рума, Бин маркетинг, а пошто нам је ово била прва манифестација овог типа, имали смо вероватно и неких пропуста, али се надам да ћемо следеће године бити још бољи домаћини, а трудићемо се да ова манифестација постане традиција Бање Врдник'' - истиче директор Туристичке организације општине Ириг Драган Драгичевић.
 
Да Туристичка организација и локална самоуправа имају још лепих активности у плану, сведочи и најава директора Драгичевића:
 
''Желим да најавим да ћемо 27.01.2019. године организовати традиционални Светосавски бал у Етно насељу ''Врдничка кула'', као и да ћемо ове године организовати и дочек српске нове године на Рибарском тргу у Иригу. О свим овим дешавањима благовремено ћемо обавештавати наше грађане путем сајта и званичне ФБ странице општине Ириг.''