НОВИ ИЗГЛЕД: Уређено двориште Туристичке организације


Јавно предузеће “Комуналац” Ириг је уредио двориште Туристичке организације Општине Ириг, која се налази на Рибарском тргу. У оквиру радова постављене су бехатон плоче на целој површини дворишта, укупно око 370км2.


image-66edbf1a0bad00b9267498dbcc9894e9e2f78b641bdc2acee4f533d371042b8d-V.jpg

–Било је много посла, због тога што не постоји колски улаз у Туристичку организацију, тако да су наши радници прво радили на изношењу велике количине материјала, земље, старог бетона и наравно касније на уношењу новог материјала. Мислимо да је посао јако добро урађен, а двориште је већ било у функцији за време Пударских дана, тако да смо добили похвале како је то једно од лепших дворишта и простора у околини. Мислим да че тај простор бити лепо искориштен и да ће бити пријатно боравити у њему и да овај велики посао који смо обавили неће бити узалудан, него ће бити на задовољство свих који буду долазили, рекао је Горан Ћато, директор ЈП “Комуналац

После завршетка радова у дворишту Туристичке организације планирано је да се ради и комплетна фасада са спољње и са унутрашње стране према дворишту, као и то да се уради рестаурација и фарбање комплетне столарије, а паралелно са тим и да се среди подрум и ходници који воде кроз подрум и у саму зграду. У дворишту туристичке се планира и отварање ресторана који ће припадати Средњој школи “Борислав Михајловић Михиз”.